Snygg instegslist

Instegslisten.

Utöver att vara riktigt jäkla snygg fyller den funktionen att skydda tröskelstackarn från hörda klackar och sulor vid in- och utgång från bilen din. Den monteras hur enkelt som helst med hjälp av förmonterad 3M-tejp och på bara sekunder kan du alltså ge bilen din en rätt rejält mycket exklusivare look och känsla – samtidigt som du gör den en tjänst och skyddar den där lacken. Du slipper den där lilla stöten som gör att rosten börjar få fäste.

Köp instegslister från Hova.Com! Rekommenderad återförsäljare är Hova.Com i och med sina priser, sina snabba och trygga leveranser och sin utomordentligt grymma kundtjänst! Här är folk om går genom ELD för att vi ska få det vi vill ha!

Instegslisten finns vanligtvis i olika utföranden såsom borstat stål, svart borstat stål, borstat stål med linjer med mera – du kommer garanterat hitta en list som passar utseendet och känslan hos din bil!

Öj!

Blev du nöjd med ditt köp av instegslist efter att ha läst denna posten? Skicka gärna en bild till oss så kan vi slänga upp den här! maila den till bilder@alla-bildelar.se

Vill du att din bild ska förses med text, länk eller whatnot, vänligen skriv det. I annat fall kommer vi ”bara” publicera bilden tillsammans med en massa superlativ om hur snyggt det är.